Franske seværdigheder - Født 25. april 2020


Fröhlich´s Dolly Parton
SBI h

X

Vigi vom Wiesenwege
SBI nFødt 25. april 2020 

DK Maluda´s Panthéon            Hankat                Creme                                   Solgt

DK Maluda´s Louvre                 Hunkat                Chokoladetortie                 Solgt

DK Maluda´s Triumf                 Hankat                Rød                                       Solgt

DK Maluda´s Eiffel                    Hankat                Lilla                                       Solgt

Fotoalbum

Panthéon

 Panthéon er en éner. Han var den første der ville ud af fødekassen, den første til at sidde i skødet hos os, den første til at spinde, den første til at spise tørfoder, den første til at lave en pølse :)
Panthéon er noget helt særligt. Hvad han ikke har i maskefarve, har han i personlighed. Hvis man giver ham sin udelte opmærksomhed, så gør han det samme - og så spinder han :) 
Panthéon er den type kat, man virkelig vil kunne binde et bånd med.

Triumf

Triumf er den største i kuldet og det har han været siden fødslen. Han kan feje de andre killinger af mælkebaren uden problemer. Han er en fantastisk kraftig killing med masser af mod på livet. Han kan løbe fra højre til venstre, mens han kanøfler, hvad der viser sig på vejen. Eller han kan findet et stykke legetøj og give gas på det.
Han har et dejligt bredt hovede og hans pels får det til at syne endnu bredere. Til tider har han en meget sjov lille rusten stemme, som man kun kan elske :)


Louvre

Den mindste i kuldet - men hun er jo også en fin pige :) Trods hendes mindre størrelse i forhold til hendes brødre, så står hun ikke i vejen for en brydekamp. Der er fuld af krudt i hende. Hun lagde ud som en mild og stille pige, men efterhånden som hun vokser, så skal jeg love for, at hun går til den. 
Hun bliver chokoladetortie ligesom sin mor :)

Eiffel

Eiffel - smukke Effel. Jeg har aldrig haft en lillamasket birma, men med Eiffel i kurven denne gang, så må jeg have mig en lilla pige engang. Han er en ren nydelse at kigge på. Derudover er han også smuk i proportionerne. 
Eiffel vil gerne snakke. Så hvis man har god kontakt til Eiffel og snakker med ham, så svarer han :)
Han er desuden god til at lave “åh jeg er så dejlig” øjne.


IMG 2500
© Maja Lund Dalgaard