Killinger efterår 2019

Både Dolly og hendes smukke datter Cassiopeia var til parring i sommers hos Vigi vom Wiesenwege. Vi har glædet os til to dejlige kuld, men desværre får man ikke altid ønsker opfyldt. 

Cassiopeia fødte en enkelt dødfødt killing. Det var en ukompliceret fødsel og Cassiopeia var helt sig selv igen få timer efter at det hele var overstået. Hun er en kraftig pige og vi havde spået omkring 3 killinger. Men sådan kan man tage fejl :)

Dolly virkede og synede ikke gravid og jeg havde egentligt afskrevet killinger fra hende også. Indtil et par uger før fødsel, hvor jeg lagde hånden på hendes mave og mærkede bevægelse. Èn killing fødte hun - denne gang helt efter bogen. En dejlig stor pige. 

Knap en uge efter blev jeg kontaktet af Jutta og Kurt, som havde brug for en ammemor til deres nyfødte bimsekilling. Selvfølgelig gav vi det et forsøg og Dolly tog imod ham med kyshånd. Det er helt perfekt at begge killinger nu har hinanden at vokse op sammen med. Dolly passer og plejer dem begge som sine egne - hun er helt fantastisk til jobbet. Hun har styr på det, de har brug for, og de vokser flot på hendes mælk. 

Vi prøver igen med parring hos Vigi til foråret på begge vores piger. Vores lille pige efter ham ser virkelig fin ud, så jeg tror på, at det er en god kombination til linjerne. 

Indtil da vil vi nyde udviklingen af de to små vi har lige nu og glæde os over lyden af små kattepoter :)

IMG 1097IMG 1126© Maja Lund Dalgaard