Katteblog


Sundhedstjekket, chippet og vaccineret 1. gang

IMG 4165
IMG 4187

I venstre billedrække er det fra toppen Louvre, Triumf, Peeta, Primrose, Finnick, Katniss, Panthéon, Eiffel.

IMG 4253

I dag blev alle killingerne sundhedstjekket, chippet og vaccineret første gang. Vi bruger en kørende dyrlæge fra Broager, så alt blev foretaget hjemme på køkkenbordet. Dyrlægen roste de små og de opførte sig meget eksemplarisk. 

Chipningen er en stor nål og jeg har endnu ikke haft en killing, der ikke har givet et lille hyl fra sig. Jeg synes, det er forfærdeligt :) Derfor var det ikke overraskende, at den første killing gav et jammer fra sig, da chippen blev skudt ind. Det resulterede prompte i 2 flyvende kattemødre, der som et par raketter sprang op på køkkenbordet. Den ene tog retning mod killingen og den anden mod dyrlægen. Dolly placerede et par forben på dyrlægens overarm og gav et par advarselsbrummelyde. Det havde ingen af os lige set komme…
Begge hunkatte blev derefter placeret i hver deres badeværelse bag lukket dør, indtil alle killinger var færdige.  

IMG 4126

Der var overraskende nogle af killingerne, der var så seje, at de ikke sagde et pip. Eiffel virkede fuldstændig upåvirket af situationen. Det passer meget godt til hans cool udtryk :)

Killingerne har fået adgang til hele huset nu - eller det vil sige det meste af tiden. Vi lukker stadig af, hvor der er behov. Fra at have haft deres base i stuen, er de nu flyttet ind i køkken/alrummet, hvor de har indtaget “tårnet”. 

IMG 4212
IMG 4223
IMG 4175
IMG 4249
IMG 4233
IMG 4197

De har desuden fået sig et fast morgenrituale. Når vi står op om morgenen, er der begyndende bevægelse og leg i sovegrupperne. De små killingehoveder kigger op, når de ser os dukke op i billedet. Jeg stiller mig ud til kattebakkerne og kalder på dem og i løbet af få øjeblikke er jeg omringet af 8 små missebørn, der alle skal på toilettet :) Når den er klaret, så er der rigtig meget energi, der skal tages hul på :)

IMG 4248

De spiser alle tørfoder nu og får hver aften lidt vådfoder. De har fuldstændig styr på lyden af skramlende foderskåle og dåser der åbnes. 

Dollys kuld med Triumf, Panthéon, Eiffel og Louvre er alle store killinger med flot huld. I Cassiopeias kuld er Finnick helt på højde med Dollys killinger. Han har i den grad forstået at gå til foderet. Peeta og Primrose er også kommet flot med. De er ikke helt så store, som de burde være, men de spiser rigtig godt nu og det ses. Katniss er den eneste, der har været sen til både at spise våd- og tørfoder. Det betyder, at hun faktisk er den mindste vægtmæssigt lige nu. Dog spiser hun også flot nu, så det skal nok give sig. 

IMG 4129

Vi har lagt mærke til, at de finder sammen størrelsesmæssigt, når de leger. Det er rigtig fint, taget i betragtning at Triumf kan være en voldsom killing. Det betyder dog ikke, at man som lille mis ikke har modet til at gå på de store. Bette Primrose er set hoppe i pelsen på Triumf og de er absolut i hver ende af vægtskalaen. Triumf daffer blot videre til næste udfordring, hvis han ikke føler sig moslet nok af den lille pige :)

IMG 4116

Alle killingerne fra Dollys kuld er nu reserveret til dejlige nye hjem. Triumf og Panthéon er endda så heldige, at de skal bo sammen. Det er vi utroligt glade for herhjemme. De to bruger rigtig meget tid sammen både i leg og når de skal sove. 

I Cassiopeias kuld er både Finnick og Peeta reserveret til nye kærlige hjem. Tilbage er kun Katniss og Primrose. Jeg kan stadig ikke bestemme mig for, om jeg vil beholde en pige, hvilken det skulle være, eller om de begge skal videre ud og forkæles hos nye familier. Man bliver så utroligt glad for dem alle og vil gerne beholde det meste. Men det skal kun være et lille opdræt her hos os. Så beslutningen skal tages inden længe. 

Den daglige killingetjans

I skrivende stund er Cassiopeias killinger 5 uger og 4 dage, og Dollys killinger er 6 uger og 1 dag. Tiden flyver afsted her. Hver dag vågner vi op til blå øjne og bløde poter - enten i fuld firspring eller i bløde bjerge. 


IMG_3965IMG 3842IMG 3979

Kravlegården er udvidet lidt og de får “udgangstilladelse” nogle timer hver dag i stuen. Når der åbnes for kravlegården, myldrer de ud og har meget travlt. Så er 8 killinger godt nok en del små katte at holde styr på :) Jeg føler endnu ikke, at de er klar til hele huset. Der skal være 100% styr på kattebakkemønster og de skal føle sig modige og trygge i udvidelsen. 


IMG 3916IMG 3866 2

Der er meget, der skal pusles hen hver dag. Foder, vand, kattebakker, støvsugning, gulvrengøring osv osv. Mit behov for at have et ryddeligt og rent hjem, er svært at få opfyldt lige nu. Der går ikke mange minutter efter en omgang støvsugning og gulvvask, før man kan se spor af killinger igen. Der har i nogle uger været sutteflaske, katteskåle, kattefoder osv. på køkkenbordet, vatrondeller til beskidte øjenkroge tæt på kravlegården, kattegrus, rene vattæpper og legetøj i tilstødende entré. Det lyder nok mere rodet end det ser ud, men jeg undrer mig af og til over, hvor alt det udstyr kommer fra :)


Killingerne udvikler sig i faser og der har været forskel på, hvornår de har gjort sig bemærket. Dollys store killinger har haft lidt nemmere ved at være forrest i billedet. Især er Triumf en mastodont, der ikke er til at overse. Kæmpe killing er han - og frygtløs. Kaster sig ind i kampen med alle, springer rundt og prøver alt. Han er en stor kontrast til Cassiopeias to mindste - Peeta og Primrose. De er vægtmæssigt ikke helt med endnu og jeg tænker, at de måske først rigtigt tager på, når de er 100% på fast foder. Når det er sagt, så er Peeta én af de killinger, man pludselig lægger mærke til. Han søger øjenkontakt, kalder på os og spinder ved berøring. Lille bitte mis med en fantastisk sød personlighed. 


Sådan har killingerne vekslet i mit synsfelt, når jeg sidder midt i kravlegården med kattemylder på benene. Jeg griber én killing og tænker at det skulle måske være en beholder, griber en anden killing og tænker, her sker en udvikling, griber en tredje killing og tænker at den bliver jeg stolt over, at skulle give videre til nye ejere. Hver dag suger jeg til mig af deres udvikling og holder øje med deres velvære. Det er en skøn tid :)

IMG 3927

Kravlegården

Så er det weekenden, hvor der skulle komme nye billeder af killingerne. I mit hovede skulle det blive billeder, der på bedste vis kunne vise vores små lækre killinger frem. Med den perfekte baggrund, det perfekte lys osv. Det viser sig dog hurtigt, at killingerne er halvdårlige til at posere og billederne bliver af utilfredse små bløde pelstrolde, der forsøger flugten. 

Jeg må bare sande, at billeder af killinger skal ske i momentet i denne uge og så er alt andet ligegyldigt. Tag dem som de er, med den baggrund det nu giver - i hvert fald denne gang ;) Der er ikke mange fra Cassiopeias kuld, da de ikke har en størrelse lige nu, hvor billeder bliver gode.

Dolly og Cassiopeia er nu slået sammen i én kravlegård. Cassiopeia besøgte Dolly og hendes killinger så tit, at vi vovede pelsen. Det tog dem ikke lang tid at vænne sig til mangfoldigheden og det er virkelig dejligt. Det er godt nok 8 killinger - så hvis man kun er én missemor i kassen, kan man risikere, at blive en rigtig populær mælkebar. Det er dog heldigvis sjældent, eftersom der altid er nogen, der sover, eller måske er på eventyr. Fordelen er nu, at de små i Cassiopeias kuld kan nyde godt af Dollys flødebar. Og det gør de :) Jeg vejer stadig alle killingerne - Cassiopeias hver dag og Dollys når jeg synes. Jeg vil gerne sikre mig, at Cassiopeias ikke bliver glemt i mængden. De to små - Peeta og Primrose - svinger lidt i daglig vægtøgning, så jeg har valgt at supplere med en flaske KMR mælk om aftenen og den er populær. Ikke kun hos Cassiopeias, men Dollys killinger kommer også forbi og lapper en smule i sig. Det må smage godt :)

IMG 3069IMG 3072

Kravlegården er nu ved at have den opstilling, vi synes fungerer. Der bliver justeret lidt hist og her, når jeg synes, at det kan gøres bedre. Og ja - vores fødekasser er flyttekasser. Dejligt nemt at møblere, tjener sit formål og kan smides ud bagefter. Det er ikke kønt, men det virker :) Tæppet over toppen er for at lukke lidt ned om aftenen fra toppen. Missemødrene synes det er rart, at få lidt hulefornemmelse når der skal soves. 
Selve hegnet er til en hvalpeløbegård. I bunden har jeg stripset hegn fra haveløbegård til marsvin på, så afstanden mellem tremmerne bliver mindre. 
Jeg bruger vattæppe i løbegården det første stykke tid, som jeg skifter og vasker, indtil killingerne mestrer rejehop. Det er min erfaring, at det ikke er nemt for små killinger, at lære at gå på trægulv. De skøjter rundt. Dollys killinger er meget mobile nu, mens Cassiopeias godt kan klare lidt mere tid.
Derudover selvfølgelig kattebakker, babycat tørfoder fra Royal Canin som altid står fremme - både til ammemødrene, men også så killingerne har muligheden for at spise, når de får lyst. Det er vigtigt, at de får lært at spise tørfoder, da det vil være primærfoder i deres fremtidige liv. Desuden bliver der fodret vådfoder inde i kravlegården - lige nu egentligt til missemødrene, men også som inspiration til killingerne. Mad til killinger er en religion. Min sparsomme erfaring har været igennem torskerogn med KMR mælk, opblødt babycat foder med KMR, babycat som vådfoder osv. Det er et tålmodighedsarbejde at lokke dem, men pludselig finder man en killing igang med tørfoderet på egen hånd. Alt kommer med udviklingen. 

Jeg blev for kort tid siden spurgt til killingernes personligheder af en interesseret køber. Spørgsmålet synes jeg faktisk var så godt, at jeg har en plan om, at lave en lille personlighedsbeskrivelse af hver killing, ud fra det jeg oplever til daglig. De vil være at finde på kuldets sider - når de er klar :)

Killinge update

Nye billeder af killingerne er udskudt til Kr. Himmelfartsferien. I denne weekend har det handlet om kravlegård - og accept af kravlegård. 

Dollys kuld

Dollys kuld var det først til at komme i kravlegård. Det var skrevet i alle små runde hoveder i fødekassen, at nu var de klar til at komme ud på eventur. Jeg tænkte, at det var et rigtig fint tidspunkt, at få taget et kuldbillede på. Det skulle vise sig, at være pænt svært. 

IMG 2881
IMG 2880

Louvre, Eiffel, Triumf, Panthéon                      

Kravlegården er i enden af vores stue, fordi det er her, de både kan få fred, men også masser af input. Det er vigtigt, at de vænner sig til en families dagligdag, så vi støvsuger, ser fjernsyn, spiller playstation, går frem og tilbage og gør hvad vi plejer. Derudover sidder vi alle så meget i kravlegården, som det er muligt. 

IMG 2901

Dolly kender kravlegården og har været fuldstændig samtykkende i at blive flyttet. 

Dollys missebørn er desuden allerede dejligt tillidsfulde. De stavrer usikkert, men målbevidst mere og mere ud af kassen, for at gå på opdagelse. Især er Panthéon - eller panteren som vi kalder ham - en selvsikker lille  fyr, der gerne tager en tur alene. Er vi der til at snakke med ham, så er han meget opsøgende og vil rigtig gerne nusses. Han trisser helt hen og lægger en lille pote én. Jo - han er en éner :)

I øvrigt er alle i kuldet opsøgende og eventyrlystne og suger opmærksomhed til sig. Det er dejligt, at de allerede er små menneskemagneter - det er lige som de skal være :)

Herunder et par stemningsbilleder fra i dag.

IMG 2924IMG 2932IMG 2949IMG 2954IMG 2936 2IMG 2960

Cassiopeias kuld

IMG 2968

Cassiopeia er flyttet til kravlegård i dag søndag. Vi forsøgte at sætte hendes kasse i samme kravlegård med Dolly - med håbet om, at de kunne have killinger sammen. Men det fandt hun ikke ro med. Hun har været i flyttefasen med killingerne, så derfor har vi ventet lidt med hende. Hun har nu fået hendes egen kravlegård lige ved siden af Dollys - endnu med lidt hegn imellem. Jeg tænker, at jo større killingerne bliver, jo mere kan vi slå det hele sammen. 

Cassiopeias killingekasse har vi foret med min datters lagener. Cassi elsker min datter og det var også min datters seng, hun ønskede at putte hendes killinger i. Men med duften af min datter i hendes kasse, ser hun ud til at være faldet fuldstændig til ro - håber vi :) Hun har puttet med killingerne i kassen hele dagen og ser tilfreds ud. 

Cassi´s killinger er desuden også vågnet rigtig op nu og grunden til at vi valgte at flytte hende var også, at Katniss faktisk tog en kravletur ud over kanten af kassen. Alle de små 4 søde er nysgerrige og vil gerne nusses lidt. Det varer ikke længe, før de også kravler ud og undersøger verden. 

På grund af al den uro, er netop billedtagning udskudt til næste weekend. Jeg har ikke mange billeder af Cassiopeias killinger denne gang, men jeg vender stærkt tilbage :)

Killinger og vægtøgning

Killinger fylder meget i vores hus pt. Der er et kuld på kontoret og et kuld på min datters værelse. Begge killingekasser besøges dagligt af os alle sammen flere gange om dagen. Om ikke andet så blot for lige at sidde en stund og bare nyde synet. Jeg er af den holdning, at jeg ikke ser grund til at stresse hunkat og killinger mere end højst nødvendigt så længe killingerne er blinde og har allermest brug for bare at spise, sove og blive nusset af mor. Derfor er de kun i hænder, når de bliver vejet og ellers bliver de aet lidt med en finger. Kattemødrene derimod bliver kløet, strøget og får dagligt at vide, hvor flot de klarer det.

Der er stor forskel på kuldene pt. 
Dollys kuld har haft en drømmestart. En flot effektiv fødsel, flot amning og killinger der stortrives og vokser som de skal. Dolly viser også tydeligt, at hun er fuldstændig i balance med projektet og har helt ro på. 

Vægten på Dollys kuld har været en fornøjelse at følge. Grafen har været støt stigende for dem alle. For at vi kan kende forskel på de hvide killinger, har de alle en lille tuschplet i pelsen på bagdelen. Den grønne er en bassedreng (Triumf) og her i huset har han fået kælenavnet Hulk :)


Cassiopeias kuld har haft en lidt hård opstart. Der har knap været mælk nok og de første par dage, tabte de sig lidt, eller stod stille vægtmæssigt. Cassiopeia fik derfor en sprøjte hos dyrlægen, der skal få livmoderen til at trække sig sammen, hvis den ikke er færdig med det. Når livmoderen har trukket sig sammen skal mælkeproduktionen gerne stige. Og det er heldigvis også det, vi oplever nu. 

Som supplement har vi været igang med sutteflaske med mælkeerstatning (KMR) for at booste killingerne. Det er ikke noget, jeg har prøvet før, men det har helt sikkert reddet i hvert fald de 2 mindste. Det har været lidt en opgave, at få killingerne til at sutte, bortset fra én killing som også er den største - og sjovt nok også grøn :) Han er madglad. Når jeg tager ham op og sætter ham på mit skød, starter sutterefleksen og afdækker både stofble og mine fingre..  Så snart han har sutten i munden, så suger han alt, hvad han kan. Hans kælenavn er derfor lille Hulk :) 

I grafen herunder kan man se, hvordan han virkelig tager fart. 

IMG 2645


Alle killinger fra Cassiopeias kuld overlever - hurra! De er måske bagud på vægt lige nu, men jeg tænker, at de hurtigt indhenter en del af det. 

Missemødrene fodres også ekstra i de her dage for at hjælpe med at bibeholde mælkeproduktion - og sul på kroppen. Dolly er god til at give besked, når hun synes, at det er tid til at få lidt ekstra. Hun “dutter” sin pande mod mine ben og kigger op på mig, med bedende øjne. Der er aldrig lyd på hende . Hun har hendes helt egen stille facon. 

(...og ja - det er hjemmestrikkede sokker :) )

Vi elsker at have killinger. Jeg elsker duften af en lun killingekasse og at lytte til de små når de spiser og spinder. Nu begynder Dollys killinger at få øjne og stavrer en smule rundt i kassen. Åh lykke :) Og ligeså meget lykke at se Cassiopeias killinger ligge i en blød bunke - tykke, mætte og veltilpas. 


Dollys fødsel

Dollys fødsel denne gang har været én af de bedste kattefødsler, jeg har været med til. Hele forløbet var lige efter bogen og simpelthen så livsbekræftende. Det er fantastisk at være med på sidelinjen og observere hvordan instinkter klarer ærterne.

Fra det øjeblik jeg stod op lørdag morgen, ønskede Dolly, at jeg var “støttekontaktperson”. Hun kaldte på mig og duttede sit hoved mod mit ben. I det øjeblik jeg gav hende min opmærksomhed, løb hun ind i fødekassen, som lige nu står på kontoret. Her ville hun ligge og jeg skulle nusse hende - gerne på maven :) Bevægede jeg mig ud af kontoret, fulgte hun efter, miavede og henviste mig til fødekassen og kontoret igen. 

Kroppen var ved at gøre sig klar til at kunne føde de små - og det var ikke til at vide, hvor lang tid det ville vare. 

Så jeg satte mig på kontoret. Af og til ved skrivebordet, så jeg kunne lave lidt. Af og til ved fødekassen hvor jeg “holdt pote”. Hele dagen indtil aften gik på den måde. Et par gange om eftermiddagen gik vi sammen en tur ud i haven og ned til tissekassen. Blot for lige at strække ben og få lidt bevægelse i kroppen. 

Kl. 19:30 satte veerne ind. Og så skal jeg lige hilse og sige, at det gik stærkt. Dolly fødte den første kl. 20:10, den næste kl. 20:25 og den 3. kl. 20:45. Min datter og jeg teamede op. Når Dolly havde født, slikket killing, spist moderkage og bidt neglestreng over og gik i veer igen, så sørgede min datter for at holde den nye killing varm og nulre den tør. Imens kunne jeg have fokus på at holde øje med Dolly og at alt gik, som det skulle. 

I tiden mellem killing 3 og 4 var der en velfortjent pause, hvor Dolly fik sig noget tigermælk og kunne ligge og samle kræfter. Kl. 22:03 blev den sidste født. 

Det blev alligevel midnat inden jeg kunne gå til ro. Der blev skiftet underlag, og jeg fik sikret mig, at alle killinger havde suttet deres første vigtige tår ved mor. Dolly var træt, men så meget veltilpas og stolt ud. 

Her til morgen ånder alt fred og idyl. Dolly har prøvet det før og har fuldstændig styr på killingerne. De små aser og maser allerede hinanden, for at få det bedste mælk. Det er en skøn morgen at vågne op til et lille varmt kuld :)

Killinger efterår 2019

Både Dolly og hendes smukke datter Cassiopeia var til parring i sommers hos Vigi vom Wiesenwege. Vi har glædet os til to dejlige kuld, men desværre får man ikke altid ønsker opfyldt. 

Cassiopeia fødte en enkelt dødfødt killing. Det var en ukompliceret fødsel og Cassiopeia var helt sig selv igen få timer efter at det hele var overstået. Hun er en kraftig pige og vi havde spået omkring 3 killinger. Men sådan kan man tage fejl :)

Dolly virkede og synede ikke gravid og jeg havde egentligt afskrevet killinger fra hende også. Indtil et par uger før fødsel, hvor jeg lagde hånden på hendes mave og mærkede bevægelse. Èn killing fødte hun - denne gang helt efter bogen. En dejlig stor pige. 

Knap en uge efter blev jeg kontaktet af Jutta og Kurt, som havde brug for en ammemor til deres nyfødte bimsekilling. Selvfølgelig gav vi det et forsøg og Dolly tog imod ham med kyshånd. Det er helt perfekt at begge killinger nu har hinanden at vokse op sammen med. Dolly passer og plejer dem begge som sine egne - hun er helt fantastisk til jobbet. Hun har styr på det, de har brug for, og de vokser flot på hendes mælk. 

Vi prøver igen med parring hos Vigi til foråret på begge vores piger. Vores lille pige efter ham ser virkelig fin ud, så jeg tror på, at det er en god kombination til linjerne. 

Indtil da vil vi nyde udviklingen af de to små vi har lige nu og glæde os over lyden af små kattepoter :)

IMG 1097IMG 1126Stjernekuldet solgt

Så blev også Perseus fra Stjernekuldet solgt og der er ikke flere killinger, der skal sælges i denne omgang. Perseus skal nyde hans liv sammen med en sød familie på 4 og deres hellige birma pige, som netop har mistet sin halvbror. Her vil han uden tvivl blive forkælet og puslet om til den store guldmedalje. 

Jeg har fundet to perfekte hjem til mine killinger og får jævnligt billeder og opdateringer af deres nye liv. Som opdrætter varmer det rigtig meget, at se hvor meget glæde de små bimser giver deres mennesker og hvor glade deres nye mennesker er for dem. Så er missionen fuldført :)

Jeg har netop set billederne igennem fra killingetiden og det er jo næsten åndsvagt, så mange jeg har fået taget :) Flere steder kan jeg bevæge mig hurtigt gennem en billedrække og få den samme fornemmelse, som når man ser bevægelse i en tegning, ved at flippe hurtigt igennem en række papirer. Jeg har siddet med smil om munden under hele touren i billederne, mens jeg har genopfrisket minder af små bløde poter, skæve sovestillinger, kluntede bevægelser og små uskyldige udtryk. Jeg elsker det :)

Til efteråret i 2019 håber jeg igen på killinger :) Jeg skal på herrejagt og finde et godt match til enten begge eller en af pigerne - og så rømmer jeg plads på computeren til nye billeder :)

IMG 1309


Cassiopeia bliver hjemme

Der er nu næsten gået 6 måneder siden mit første kuld blev født. Andromeda er solgt til et dejligt hjem i Fredericia, hvor hun har det som blommen i et æg hos familien og deres to store katte.  Vi har stadig to af killingerne hjemme. Cassiopeia skal blive boende og indgå i mit avlsarbejde, mens Perseus stadig leder efter et nyt hjem, hvor han kan charme sig ind. 

Det har været en fantastisk tid med killingerne. Vi elsker de små størrelser i huset. De giver så megen glæde og så mange sjove stunder, at vi glæder os rigtig meget til næste kuld. Hvornår det bliver, har jeg ikke taget beslutning om endnu. Men højst sandsynligt til efteråret 2019. 

Vi er også meget begejstret for racen, som i den grad er social, kærlig og tillidsfuld. Til sammenligning med vores skovkatte gennem tiden, så har vi aldrig haft så meget kat på skødet og i sofaen, som efter vi har fået bimser. Intellektet er nok højere hos skovkatten, men vi elsker bimsen for det den byder ind med :). 

Dolly har fået killinger

IMG 0567 2

3 søde små hvide killinger ligger nu og putter med Dolly. 2 piger og 1 dreng. Dolly er en pragtfuld mormis, og passer på dem lige efter bogen. 

Fødslen startede onsdag aften og Dolly arbejdede i fin ro med sine veer. Det blev dog klart som tiden gik, at hun ikke kunne føde den første killing. Derfor tog jeg kontakt til dyrlægen som kunne konstatere, at den første killing ikke flyttede på sig. Så det blev en hurtig beslutning om kejsersnit. 

Dolly og jeg tilbragte natten på dyreklinikken sammen med en fantastisk dyrlæge og hendes assistent. 4 killinger blev reddet ud. Assistenten og jeg gjorde vores bedste for at gnubbe og puste liv i dem alle sammen. 3 killinger kom til live, men den 4. stod ikke til at redde. Og vi kæmpede endda en lille time. Dette var også killingen, der skulle være født først. Dyrlægens teori er, at den kan have været død inden og dermed sat skub i fødslen - som faktisk allerede skete på 62. dag. Og som død killing har den ligget forkert til en fødsel. 

Status nu en uge efter er, at Bimse har 3 pragtfulde killinger, som alle tager på i vægt - i deres eget tempo. Drengen er helt klart den mest grådige af dem alle og pigerne kommer trip trap efter. De har ingen navne endnu, men det arbejdes der på :)

Det er mit ønske, at beholde en pige selv, hvis de bliver fine. De øvrige to sælges til kæl - og jeg lover, at det bliver skønne kælekatte :)


© Maja Lund Dalgaard