Fröhlich´s Dolly Parton

IMG_0811

Her traver vores nye skønhed :) En smuk og bedårende hellig birma pige. Hermed åbner jeg igen op for mit opdræt i det små. Både min datter og jeg ønsker at høre små killingepoter galopere gennem huset igen. I første omgang er det Dollys små poter, der spreder glæde, og så håber vi, at hun en dag bliver mormis til et yndigt og velgaloperende kuld.

IMG_0578

Dolly - også kaldet Bimse - har taget huset med storm. Hendes blotte væsen vækker beskyttertrangen i os alle. Hun besidder en ekstrem nuttethedsfaktor, som man ikke skal underkende. Hendes blå øjne og bløde hvide pels er fantastisk. 

Hvis man ser bort fra hendes skønhed, så er hun ligeså dejlig en pige, som hun ser ud. Hun vil rigtig gerne være i nærheden eller ovenpå os. Hun spinder, ælter og buser med næsen. Kan hun ikke se os, kalder hun. I det hele taget bruger hun stemmen en del. Desuden er hun killing og fuld af spilopper :)

Max er blevet som en storebror for hende. Hun elsker ham og tilbringer så meget tid hun kan sammen med ham - både i fuld fart og i en hyggestund. Størrelsesforskellen gør dem til et sjovt par, men det betyder intet. Max passer godt på hende :)

IMG_0815

Så indtil videre skal Dolly blot forkæles og vokse sig stor og gammel nok til at kunne lave et kuld. Vi planlægger også at prøve lidt udstilling igen. Det bliver sjovt, at få lidt gang i katteriet igen og ikke mindst med en ny spændende race :)

IMG 1175
IMG 1100
IMG 1067
IMG 1188© Maja Lund Dalgaard