DK Maluda

IMG 9977

Tantus Baileys Original - vores bryllupsgave

Starten på tanken om katteopdræt startede tilbage i 2005, hvor min mand og jeg som bryllupsgave til hinanden anskaffede os en kraftig skøn skovkattekilling. Kort tid efter anskaffede vi os én mere. Her startede min deltagelse i katteudstillinger og et lille opdræt med skovkatte. Jeg hentede en smuk pige i Tyskland og endnu en smuk pige i Sverige og lavede et par kuld. 

På et tidspunkt satte jeg opdrættet på pause. Af mit opdræt fra den tid har vi stadig de to piger i neutraliseret tilstand. Nu seniorer :) Dertil har vi udvidet med en stor sød og dejlig maine coon kastrat. 

IMG 0604

Sommer 2017 købte jeg Frölich´s Dolly Parton - en vidunderlig smuk hellig birma. Hun er min drøm om at lære den charmerende race at kende og hele familien er faldet pladask for hende. Hun skal danne grundlag for et seriøst opdræt af hellig birma katte. 

Læs mere om vores katte i undermenuen til DK Maluda. 

Vores store have er hegnet ind og kattene bestemmer selv om de vil være ude eller inde. Det har været en værdifuld investering. Kattene elsker udelivet.

Vi beholder så vidt muligt alle de katte, vi anskaffer eller beholder, indtil de går over regnbuen. Derfor vil vores opdræt aldrig blive stort. Det vigtigste for os er, at kattene trives og at vi har tid til at give dem alle individuel opmærksomhed. De er små forskellige personligheder med hver deres behov. Vi holder af dem alle, og vi glæder os over de katte, der har været hos os i mange år. Der bliver skabt et helt unikt tillidsbånd mellem kat og familie.

IMG 0601
IMG 0795
© Maja Lund Dalgaard